Databases

Teknologi

Da Databaser kan være tunge kan disse hurtigt blive udfordrende, hvis de er placeret i et forkert miljø eller ikke struktureret optimalt. Candit’s database eksperter hjælper Jer med at forstå, strukturere, migrere og flytte jeres data.

Nogle af de services vi kan hjælpe jer med er følgende:

  • Integrationer : Vi kortlægger data og laver de rette strukturer, så jeres data bliver nemmere at arbejde med, for derved at trække de relevante data ud af databasen.
  • Migrationer : Vi transformerer data til et nyt format eller system hjælper jer, hvis i fx har et ældre CRM-system og vil opgradere dette til et andet system.
  • Optimeringer : Vi optimerer jeres data og placere disse på en mere optimal måde i jeres database, så de lettere kan aktiveres af systemet.

Vi arbejder med følgende database teknologier: Microsoft SQL Server, PostgreSQL, MySQL, AWS DynamoDB, Azure Cosmos DB, Azure SQL, MongoDB, Elasticsearch, Cassandra, Hive osv.

kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Skal vi hjælpe dig med at vækste din virksomhed?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du overvejer at hyre din næste IT-medarbejder gennem os.

Du kan fange os på telefon +45 5142 6151, eller du kan sende os en mail på info@cand-it.dk.

Scroll to Top