System integration & migration

Services

Vi hjælper etablerede virksomheder med at opgradere deres IT platforme til nyere og mere moderne platforme. Mange kunder er allerede i gang med at migrere deres legacy systemer til cloud baserede løsninger, hvilket giver flere muligheder for forretningsudvikling og bedre forudsætninger for fremtidig vækst.

Digitaliseringsgevinsterne bliver ofte først høstet, når data kan udveksles på tværs af systemer. Vi har stor erfaring med at bygge oven på eller integrere mellem de fleste kendte tredjepartssystemer, hvormed behovet for manuelt arbejde minimeres.

En organisation vil ofte have et hav af forskellig data i forskellige systemer, som manuelt skal opdateres og vedligeholdes. Vi har erfaring med at integrere systemerne hvorved data bindes sammen og derved fjerner unødvendigt manuelt arbejde.

Vi hjælper kunder med at koble data fra forskellige systemer og integrere disse, således at data kan udveksles og bruges på tværs af systemer. På den måde undgås dobbeltarbejde og vedligeholdelse af samme type data i forskellige systemer, fordi de forskellige systemer ikke arbejder sammen.

Lad os forbinde

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Skal vi hjælpe dig med at vækste din virksomhed?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du overvejer at hyre din næste IT-medarbejder gennem os.

Du kan fange os på telefon +45 5142 6151, eller du kan sende os en mail på info@cand-it.dk.

Scroll to Top