sourcing-model

Virksomheder er i højere grad interesseret i remote eller freelance arbejdskraft vs. fastansættelse, da det giver mulighed for fleksibilitet og omstillingsparathed. Hvad end du/I står overfor at skulle udvikle et ny produkt fra ide, en website eller et nyt system står Candit klar til at hjælpe. Vores model egner sig både til kort og -langvarigt samarbejde.

Optimer jeres IT omkostninger med remote ressourcer

Der er to modeller i forhold til prissætning, når du hyrer globale udviklere og IT-medarbejdere hos Candit:

  • Fast månedlig fee, hvor du betaler per fuldtidsansat. Du kan forvente at komme til at betale fra en tredjedel af prisen i forhold til danske udviklere og IT-specialister.
  • Projektbaseret pris. Her prissætter vi ud fra nogle krav, du som kunde stiller til os. Der kan både være tale om en fast pris eller en pris, der er baseret på timepriser. 

Sådan foregår det

Behov

Tilbud

Aftale

Opstart

Leverance

Derfor fungerer vores model

  • Du behøver ikke at ansætte – det er omkostningseffektivt og giver dig en enorm fleksibilitet
  • Du får øget innovation på grund af diversiteten i teamet
  • Vi garanterer, at du opnår den forventede kvalitet af leverancen
  • Vi giver dig adgang til en større talent-pool
  • Du skal betale lavere lønomkostninger
  • Det er dit team – du bevarer kontrollen
  • Vi sikrer en god kommunikation, der flyder, som den skal
  • Du får tilført ny viden – med positiv indflydelse på din virksomhedskultur

30%

Flere produktive timer

50-75%

Lavere omkostninger

2.6x-3x

Lavere pris per produktive time

0

Opstartsgebyr ogingen binding

SÅDAN FOREGÅR DET, NÅR VI SKAL FINDE JERES NÆSTE IT-SPECIALIST ELLER UDVIKLER

Afklaring
af kompetencebehov​

01

Vi afdækker dine krav til både faglige såvel som personlige kvalifikationer.  Baseret på vores erfaringer kan vi rådgive dig i forhold til hvilke opgaver, du med fordel kan starte med at give vores it specialister.

 

Ved opstart af et samarbejde sørger vi for at alle parter har en fælles forståelse for opgaverne/projektet. Sammen med vores kunde og udviklere laver vi en plan for hvad der skal laves og hvornår. Vi sikrer altid at kunden har signet af på planen inden vi går i gang og løbende får signet af på forhåndsgodkendte milepæle. Vi tilknytter en projektleder, som minimerer risikoen for misforståelser og forsinkelser. Projektlederen sørger for at uddelegere opgaverne og sikre sig, at alle forstår deres ansvarsområder.

02

Etablering
af samarbejde

Europæiske
standarder

03

Vi sørger for, at vores specialister har arbejdsforhold svarende til europæiske standarder. Vi kombinerer de bedste folk, processer og teknologi til at opnå kundetilfredshed, men ikke mindst medarbejdertilfredshed. Vores folk er vores vigtigste aktiv, da det netop er dem, der leverer resultater til vores kunder. En del af vores fastholdelse er, at vi kan tilbyde vores specialister opgaver med internationale kunder. Det er i sig selv er en motiverende faktor for dem.

Vi sørger hele tiden for, at vores it specialister lever op til forventninger. Et vigtigt element for os er løbende at fastholde, opkvalificere og motivere vores specialister til at levere den højeste kvalitet til vores kunder. En del af vores opfølgningsproces indeholder også afklaring af behov for at op- eller nedjustere.

04

Løbende
opfølgning

Skal vi hjælpe dig med
at vækste din virksomhed?

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål til vores tjenester, eller hvis du overvejer at ansætte dit næste IT-personale gennem os.

Du kan fange os telefonisk +45 28 93 98 97, eller du kan sende os en e-mail på info@cand-it.dk.

Scroll to Top