Fra ide til produkt

Services

Når vi indgår i et samarbejde omkring at udvikle en app foregår det på følgende måde og faser:

1. Møde og evt. workshop(s)

Vi skal selvfølgelig mødes og drøfte jeres idé og behov. Det er her, vi skærer ind til benet og beslutter hvad første udgave af applikationen skal indeholde: Hvilke features er “killer-features” og afgørende for applikationens succes, og hvilke kan vi eventuelt skubbe til en senere fase.

Afhængig af kompleksitet er det meget ofte til stor værdi for projektet og det endelige produkt, at vi mødes til en eller flere workshops, som vi faciliteter.

2. Skitsering

Med afsæt i de indledende møder, udarbejder vi ofte en række skitser, som vi efterfølgende mødes om igen. Det er ikke unormalt, at vi afholder en workshop, hvor vi fremlægger en række skitser, som vi i fællesskab diskuterer.

Skitser er en enormt effektiv måde hurtig at blive konkret, uden det går særligt hårdt ud over budgettet. Det er allerede her, at app’ens sammensætning og struktur – skellettet om man vil – gennemtænkes.

Vi tegner skitser i stort set alle projekter – interne som eksterne, web-projekter som app-projekter.

3. App/Web design

Designet er afgørende for app’ens succes. Det er det første, som slutbrugerne forholder sig til. Designet skal være perfekt – og det bliver det. På baggrund af skitser og vores indledende drøftelser, udarbejdet vi et delvist (eller komplet) app design. Det er her, kreativiteten kommer i spil og magien opstår.

4. Udvikling

Den største fase i projektet er udviklingsfasen. Her udvikles GUI’en (den grafiske brugerflade) og modellen (som indeholder logikken). Der pustes liv i designet, som udvides med funktionalitet og effekter.

5. Test og tilretning

Udvikling af apps er avanceret og det er selvfølgelig nødvendigt med grundig test af såvel funktionalitet som det visuelle.

Udover de tests som vi foretager under og efter udvikling, får kunden mulighed for at gennemteste en beta-version af applikationen på sin egen smartphone.

Vi fortsætter med at teste og fejlrette indtil både vi og kunden har godkendt hele applikationen.

6. Godkendelse hos Google Play / Apple App Store/Web lancering

Når app’en er gennemtestet og 100% færdigpoleret, sender vi den til udgivelse.

Google er hurtige til at godkende applikationen, Apple tager nogle dage om det. Her kan det ske, at Apple beder os om at rette et par ting, før applikationen udgives.

7. Klar til download/Go live 

Så snart Google og Apple har godkendt applikationen, kan den downloades fra de to butikker. Et skønt øjeblik, som altid fortjener fejring.

Lad os forbinde

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Skal vi hjælpe dig med at vækste din virksomhed?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du overvejer at hyre din næste IT-medarbejder gennem os.

Du kan fange os på telefon +45 5142 6151, eller du kan sende os en mail på info@cand-it.dk.

Scroll to Top