Om os

Hvem er Candit?

Historien bag Candit

Hos Candit har vi et brændende ønske om at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vækste. Alt for ofte bliver IT-projekter nedprioriteret på grund af knappe ressourcer – og det vil vi gerne lave om på.

Den danske virksomhed Candit er blevet sat i verden for at gøre det nemmere for dig og din virksomhed at hive udenlandske udviklere og andre IT-specialister ind. Vi gør det ukompliceret for dig at få del i ny global viden inden for IT-verdenen. Vi sørger for, at du ikke løber nogen form for risiko, når du hyrer en global IT-specialist gennem os.

Med flere års erfaring inden for IT-branchen og tværkulturelt arbejde får du i os en erfaren samarbejdspartner, der kender alt til de udfordringer, der kan opstå, når teams arbejder på tværs af landegrænser. Vi forstår, hvad der skal til for, at samarbejdet mellem din virksomhed og en udenlandsk udvikler eller IT-specialist, bliver en succes.

Holdet bag

WEB_B7A5353

Sofia Amin

Jeg brænder for at se målbare resultater, som altid har været en del af mit ansvarsområde i løbet af min 13-årige karriere. Det er vigtigt at top- og –bundlinje harmonerer, og at en virksomhed optimerer på sin omkostningsstruktur og derved skaber en profitabel forretning.

I løbet af min karriere har jeg arbejdet i store internationale virksomheder, hvor samspillet mellem lokale og internationale kollegaer har betydet meget for at opnå de ønskede resultater. Jeg har igennem tiden rekrutteret folk til mine teams og forstår de udfordringer, der kan være ved at sammensætte det rigtige team.

Min erfaring er, at folks kompetencer udnyttes bedst, når teamet er diversificeret i forhold til kompetencer, kultur og køn.

WEB_B7A5279

Ramnik Hanspal

Jeg har altid haft et brændende ønske om at hjælpe mine kunder der, hvor de er. Med min mangeårige erfaring inden for IT-branchen ved jeg, at det er altafgørende for virksomheder at være omstillingsparate i forhold til teknologi, medarbejdere og kunder.

Det er vigtigt for mig at forstå kundens behov samt ønsker til resultater. Jeg følger kunden gennem hele processen fra begyndelsen, gennem leverancen og den efterfølgende opfølgning, som er altafgørende for et succesfuldt samarbejde.

Mit mål er at skabe vækst og muligheder for kunden med fokus på de rette kompetencer og teknologi samt rådgivning i forhold til best practice. Min erfaring er, at du som virksomhed ofte må kigge ud over landegrænser for at få de bedste og mest erfarne IT-specialister.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.