Om Os

Hvem er Candit?

Historien bag Candit

Det er en jungle at finde den rette partner og man kan hurtigt ende med at bruge en masse tid og energi på noget uden egentlig at få succes med det . Vi oplever, at mange mindre virksomheder ikke får fuldt udbytte ved brug af remote arbejdskraft, da det kan være svært at finde leverandører der har de rette kompetencer, kan levere kvalitet og sikkerhed.

Candit har Danmarks bedste koncept inden for on-demand IT specialister, hvor vores kunder ikke skal bekymre sig omkring onboarding, leverancesikkerheden, kvaliteten af specialisterne og komplicerede udenlandske kontrakter.

Med flere års erfaring inden for IT-branchen og tværkulturelt arbejde får du i os en erfaren samarbejdspartner, der kender alt til de udfordringer, der kan opstå, når teams arbejder på tværs af landegrænser. Vi forstår, hvad der skal til for, at samarbejdet mellem din virksomhed og en udenlandsk udvikler/IT-specialist, bliver en succes.

Holdet bag

Sofia Amin - Salgsansvarlig

Jeg brænder for at se målbare resultater, som altid har været en del af mit ansvarsområde i løbet af min 13-årige karriere. Det er vigtigt at top- og –bundlinje harmonerer, og at en virksomhed optimerer på sin omkostningsstruktur og derved skaber en profitabel forretning.

I løbet af min karriere har jeg arbejdet i store internationale virksomheder, hvor samspillet mellem lokale og internationale kollegaer har betydet meget for at opnå de ønskede resultater. Jeg har igennem tiden rekrutteret folk til mine teams og forstår de udfordringer, der kan være ved at sammensætte det rigtige team.

Min erfaring er, at folks kompetencer udnyttes bedst, når teamet er diversificeret i forhold til kompetencer, kultur og køn.

Kontakt mig

Andreas Aziz - Marketing

Jeg brænder for mine kunder i Candit og ved at den gode kundeoplevelse er den bedste markedsføring en virksomhed har. Med baggrund i erhvervsøkonomi, forstår jeg at skabe stærke resultater for Candits kunder, ved at supportere dem i hele projektforløbet både i relation til IT-opgaver, samt strategiske behov som mine kunder ikke altid selv ser. 

Når vi løser opgaverne har vores team og de 1500+ IT-ressourcer i Candit, altid et mantra, hvor vores lave pris ikke må gå på kompromis med IT-opgavens løsning og strategien bagved.

Hos Candit har jeg derfor altid et fokus på kunderejsen, når de anvender vores 1500+ IT-ressourcer. Dette er med til at sikre et gnidningsfrit og kvalitetssikret projektforløb.


Kontakt mig

Skal vi hjælpe dig med at vækste din virksomhed?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du overvejer at hyre din næste IT-medarbejder gennem os.

Du kan fange os på telefon +45 28 93 98 97, eller du kan sende os en mail på info@cand-it.dk.

Scroll to Top