Om Os

Hvem er Candit?

Historien bag Candit

Det er en jungle at finde den rette partner og man kan hurtigt ende med at bruge en masse tid og energi på noget uden egentlig at få succes med det . Vi oplever, at mange mindre virksomheder ikke får fuldt udbytte ved brug af remote arbejdskraft, da det kan være svært at finde leverandører der har de rette kompetencer, kan levere kvalitet og sikkerhed.

Candit har Danmarks bedste koncept indenfor on-demand it specialister, hvor vores kunder ikke skal bekymre sig omkring onboarding, leverancesikkerheden, kvaliteten af specialisterne og kompliceret udenlandske kontrakter.

Med flere års erfaring inden for IT-branchen og tværkulturelt arbejde får du i os en erfaren samarbejdspartner, der kender alt til de udfordringer, der kan opstå, når teams arbejder på tværs af landegrænser. Vi forstår, hvad der skal til for, at samarbejdet mellem din virksomhed og en udenlandsk udvikler/IT-specialist, bliver en succes.

Holdet bag

Sofia Amin

Jeg brænder for at se målbare resultater, som altid har været en del af mit ansvarsområde i løbet af min 13-årige karriere. Det er vigtigt at top- og –bundlinje harmonerer, og at en virksomhed optimerer på sin omkostningsstruktur og derved skaber en profitabel forretning.

I løbet af min karriere har jeg arbejdet i store internationale virksomheder, hvor samspillet mellem lokale og internationale kollegaer har betydet meget for at opnå de ønskede resultater. Jeg har igennem tiden rekrutteret folk til mine teams og forstår de udfordringer, der kan være ved at sammensætte det rigtige team.

Min erfaring er, at folks kompetencer udnyttes bedst, når teamet er diversificeret i forhold til kompetencer, kultur og køn.

Kontakt mig

Ramnik Hanspal

Jeg har altid haft et brændende ønske om at hjælpe mine kunder der, hvor de er. Med min mangeårige erfaring inden for IT-branchen ved jeg, at det er altafgørende for virksomheder at være omstillingsparate i forhold til teknologi, medarbejdere og kunder.

Det er vigtigt for mig at forstå kundens behov samt ønsker til resultater. Jeg følger kunden gennem hele processen fra begyndelsen, gennem leverancen og den efterfølgende opfølgning, som er altafgørende for et succesfuldt samarbejde.

Mit mål er at skabe vækst og muligheder for kunden med fokus på de rette kompetencer og teknologi samt rådgivning i forhold til best practice. Min erfaring er, at virksomheder ofte må kigge ud over landegrænser for at få de bedste og mest erfarne IT-specialister.

Kontakt mig

Skal vi hjælpe dig med at vækste din virksomhed?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du overvejer at hyre din næste IT-medarbejder gennem os.

Du kan fange os på telefon +45 51 68 70 44, eller du kan sende os en mail på info@cand-it.dk.

Scroll til toppen