Om os

Hvem er Candit?

Skalerbare teams

Vi er en dansk virksomhed, der brænder for at gøre en forskel for andre danske virksomheder, der søger it-kompetencer for at kunne konkurrere på det globale marked. Vores skalerbare model giver etableret teams mulighed for at tilføje kompetencer der er svære at finde lokalt.   Vores mangeårige erfaring indenfor it og tværkulturelt samarbejde gør, at vi forstår de udfordringer der kan opstå, når teams arbejder på tværs af landegrænser . Vi forstår de udfordringer, det nordiske marked og kunder står overfor, når forretningen skal vækste. Kvalificeret it-arbejdskraft er ikke blot svært at finde, men også meget omkostningstungt, hvilket kan være en stor udfordring for især mindre virksomheder.  Vores erfaringer gør, at vores kunder kan mitigere de risici, der ofte følger med og vi forstår hvad der skal til for at gøre det til en succes.

Vi garanterer en succesfuld og afprøvet model!

Mere end 69% af outsourcing fejler (kilde: Accenture) og en af hovedårsagerne er, som oftest mangel på kulturel forståelse og dårlig kommunikation. Vores model bygger ikke på den traditionelle outsourcing model. Vi integrerer jeres udenlandske specialister/team i jeres eksisterende team. Netop denne leverancemodel kombineret med vores erfaringer giver jer den kvalitet I har brug for. Vores udviklere har endnu ikke oplevet utilfredse kunder.  

Folkene bag Candit

sofia

Sofia

Jeg brænder for at se målbare resultater, som altid har været en del af mit ansvarsområde i løbet af min 13 årige karriere. Det er vigtigt at top- og –bundline harmonerer og at en virksomhed optimere på sin omkostningsstruktur og derved skaber en profitabel forretning. I min karriere har jeg arbejdet i store internationale virksomheder, hvor samspillet mellem lokale og internationale kollegaer har betyder meget for at opnå de ønskede resultater. Jeg har igennem tiden rekrutteret folk til mine teams og forstår de udfordringer der kan være ved at sammensætte det rigtige team. Min erfaring er, at folks kompetencer udnyttes bedst når teamet er diversificeret ift. kompetencer, kultur og køn.

 

E-mail: sofia.amin@cand-it.dk

Telefon: +45 51 68 70 44

 

ramnik

Ramnik

Jeg har altid haft et brændende ønske om at hjælpe mine kunder, der hvor de er. Med min mange årige erfaring i it-branchen ved jeg, at det er altafgørende for virksomheder at være omstillingsparate ift. Teknologi, medarbejdere og kunder. Det er vigtigt for mig, at forstå kundens behov samt ønsker til resultater. Jeg følger kunden gennem hele processen fra begyndelsen, gennem leverancen og den efterfølgende opfølgning, som er altafgørende for et succesfuldt samarbejde. Mit mål er at skabe vækst og muligheder for kunden med fokus på de rette kompetencer og teknologi samt rådgivning ift. best practice. Min erfaring er, at man ofte må kigge udover landegrænser for at få de bedste og mest erfarne it-specialister.

 

E-mail: ramnik.hanspal@cand-it.dk

Telefon: +45 51 42 61 51

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.