Services

IT-services til små og mellemstore virksomheder​

Med udenlandske IT-specialister kan du ikke alene supplere dit eksisterende team med dygtige folk, der har præcis de kompetencer, du efterspørger. Du får også adgang til global erfaring og ny viden, der kan komme din virksomhed til gode. At hyre gennem os er en nem og hurtig måde at bygge et skalerbart team, der kan understøtte din forretnings behov og derved forbedre time-to-market.

Vi sikrer et succesfuldt samarbejde på tværs af landegrænser

De udviklere, du kan hyre gennem os, er alle vant til at samarbejde med globale og nordiske virksomheder. Det betyder, at de er bekendt med de kulturforskelle, der hersker – og de er vant til at forholde sig til dem. Hos Candit er vi med dig hele vejen. Vi ved, hvad der skal til for at få et samarbejde på tværs af landegrænser til at fungere optimalt. Vi oplever gang på gang, at det lykkes, og at det er en kæmpe gevinst, når det sker.

Vores model bygger ikke på den traditionelle outsourcing-model. Vi integrerer derimod de udenlandske specialister i dit eksisterende team. Det giver dig den høje kvalitet, din virksomhed har brug for.

Hvad koster det at få en udenlandsk IT-specialist?

Vælger du at bruge Candits IT-specialister, får du gennemsigtighed i forhold til omkostninger og mulighed for at skalere dit team. Det udenlandske team bliver en del af dit team, og du står selv for at koordinere arbejdsopgaver med den projektleder, du er blevet tildelt.

Der er to modeller i forhold til prissætning, når du hyrer globale udviklere og IT-medarbejdere hos Candit:

  • Fast månedlig fee, hvor du betaler per fuldtidsansat. Du kan forvente at komme til at betale fra en tredjedel af prisen i forhold til danske udviklere og IT-specialister.
  • Projektbaseret pris. Her prissætter vi ud fra nogle krav, du som kunde stiller til os. Der kan både være tale om en fast pris eller en pris, der er baseret på timepriser. Derudover kan du tilkøbe et klippekort på minimum 100 timer til fremadrettet support i forhold til det, der er blevet udviklet.

Produktudvikling & vedligeholdelse

Cloud services

Web og mobil app udvikling

System integration

Testing

Data science & AI

Vil du gerne i kontakt med os?

Du er velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er interesseret i at indgå et samarbejde. Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 5142 6251 / +45 5168 7044 eller ved at sende os en mail på info@cand-it.dk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.