Kunder

Vi leverer varen - hver gang

Hos Candit kan du hyre dygtige og erfarne IT-specialister og udviklere, der er vant til at samarbejde med udenlandske og danske virksomheder. Vi tilbyder både nearshore og offshore IT-medarbejdere, og vi er din garanti for, at du får en dygtig specialist på dit IT-projekt.

Vores IT-specialister har erfaring med at samarbejde med både nordiske og globale virksomheder – faktisk gør de ikke andet. Af den grund har vi endnu ikke haft en kunde, som har været utilfreds med en IT-medarbejder, de har hyret gennem os.

Det siger meget i sig selv, men vi vil nu give ordet videre til en af de virksomheder, vores udviklere har leveret til.

Hvad har vores tidligere kunder at sige?

“Vi troede ikke på, at det kunne fungere for os at anvende et udviklingsteam i udlandet. Det fungerer bedre end vi havde håbet på og vi oplever at alle er utrolige kompetente og altid tager positivt imod nye opgaver. For vores virksomhed har det betydet utroligt meget, da vi har kunne udvikle hurtigere og billigere end tidligere. Det har endda bidraget til at vi i år har fået en Gazelle 2019. Vi har fået tildelt en fast projektleder, som står for at koordinere opgaverne udviklerne imellem, hvilket gør at kommunikationen fungerer enkelt og smidigt. Imødekommende og kompetente mennesker, som er fede at samarbejde med” 

Troels Mark Meyer – CEO SerioVerify

Kunder, som vores udviklere har hjulpet med forskellige former for IT-projekter

Vil du også gerne på listen over tilfredse kunder?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du overvejer at hyre din næste IT-medarbejder gennem os. Du kan fange os på telefon +45 5142 6251/ +45 5168 7044, eller du kan sende os en mail på info@cand-it.dk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.