Kunder

Vi leverer varen - hver gang

Vi har glade og tilfredse kunder som ikke skal bekymre sig om kvaliteten af vores IT specialister. Vi giver vores kunder tryghed og sikkerhed for at de får det ud af vores it specialister, som de forventer. Med Candit får vores kunder et gennemtestet koncept, hvor vi kun tilbyder erfarne IT specialister, der kan håndtere kompleksiteten i remote arbejdskraft.  

Vi sørger for at projektet opstartes, således at alle har en fælles forståelse for opgaven fra start til slut. Vores solide erfaring med at håndtere projekter af forskellige størrelse samt kompleksitet gør os i stand til at hjælpe og rådgive vores kunder til at finde den bedste løsning. 

Vi hjælper kunder som ingen eller i mindre omfang har erfaring med remote arbejde. Vores dygtige udviklere/IT-specialister kan være med til at modne kunden i relation til at arbejde med samarbejds-tools og processer, da det netop er den måde de er vant til at arbejde på. 

Vores IT-specialister arbejder udelukkende med nordiske og globale virksomheder og er vant til at tilpasse sig den enkelte kundes behov i form af brugen af diverse tools, forskellige tidszoner, sprog og kulturer. Vores udviklere ved af erfaring at det er afgørende at de er i stand til nysgerrigt at stille spørgsmål, forholde sig kritisk og rådgive ift. best practise. Af den grund har vi endnu ikke haft en kunde, som har været utilfreds med vores IT specialister.

Det siger meget i sig selv, men vi vil nu give ordet videre til en af de virksomheder, vores udviklere har leveret til.

kundecases

Skal vi hjælpe dig med at vækste din virksomhed?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du overvejer at hyre din næste IT-medarbejder gennem os.

Du kan fange os på telefon +45 28 93 98 97, eller du kan sende os en mail på info@cand-it.dk.

Scroll to Top