SharePoint

Teknologi

SharePoint Server giver dig en ny, moderne platform til delt adgang, interaktion og samarbejde. Teamwork kan således foregå når som helst og hvor som helst på en hurtig, pålidelig og sikker måde. Data ligger i skyen, og integrerer med stort set alle Microsoft værktøjer, som Office-pakken (Word, Excel, PowerPoint, OneNote), Microsoft Teams og meget mere.

Med SharePoint kan du nemt skabe sammenhæng mellem teams, projekter og filer. Ved at bruge SharePoint som filserver, sikrer man at det man laver automatisk bliver gemt. Alle filer på SharePoint har en versionshistorik, som gør det muligt at finde gamle versioner af et givent dokument. Det betyder også, at man undgår mange forskellige filversioner sendt frem og tilbage via mail. I stedet arbejder man sammen om ét dokument.

Vi har både SharePoint arkitekter, tekniske konsulenter og software udviklere. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor sharepoint:

Design implementering deployment.

Er du interesseret i at høre mere omkring mulighederne for jeres virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

We offer a wide range of services within sharepoint:

  • Design
  • Implementation
  • Deployment

kontakt os i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Skal vi hjælpe dig med at vækste din virksomhed?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du overvejer at hyre din næste IT-medarbejder gennem os.

Du kan fange os på telefon +45 5142 6151, eller du kan sende os en mail på info@cand-it.dk.

Scroll to Top