Systemudvikling & vedligehold

Services

Vi udvikler og vedligeholder både web og mobil applikationer for etablerede såvel vel som nyopstartede virksomheder. Vi er specialister i software og systemudvikling og udvikler software der skaber værdi for vores kunder. Vores erfaring og modenhed indenfor systemudvikling kombineret med strukturerede og gennemprøvede metoder sikrer at vores udviklere altid leverer kvalitetsprodukter og minimere kundens risiko.

Vi udvikler alt fra webbaserede applikationer, til Software as a Service (SaaS) og Software Oriented Architecture (SOA) applikationer. Derudover udvikler og forbedrer vi legacy systemer.

Har jeres virksomhed brug for vedligeholdelse af en softwareløsning som I er afhængige af, men hvor I ikke mere har samarbejde med den leverandør, der har udviklet løsningen i sin tid kan Candit hjælpe. Vi har gennem mange år gode erfaringer med at overtage løsninger lavet af andre – og stille og roligt tilrette og evt. modernisere softwaren.

Nogen løsninger er teknisk uhensigtsmæssige at vedligeholde og der er ingen business casen for at arbejde videre. Her kan det nogen gange lade sig gøre at konvertere løsningen til en anden applikationstype, fx fra et Windows program til en Webapplikation.

Vi rådgiver også kunder ud fra vores erfaringer, hvor vi sammen med kunden udarbejder og klarlægger krav, hvorefter vi finder en løsning der passer netop til kundens forretning og behov. Vores løsninger spænder fra open source til proprietære løsninger såsom Microsoft.Net og SharePoint. Efter grundig analyse foreslår vi passende løsninger, der tager højde for teknologi og tilpasningsevne for en kundens forretning.

Vi arbejder med følgende indenfor systemudvikling:

  • Software udvikling
  • Vedligehold
  • Fejlretning
  • Rådgivning
  • Migrering
  • Modernisering
  • Videreudvikling

Lad os forbinde

Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os.

Skal vi hjælpe dig med at vækste din virksomhed?

Vi hører gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du overvejer at hyre din næste IT-medarbejder gennem os.

Du kan fange os på telefon +45 5142 6151, eller du kan sende os en mail på info@cand-it.dk.

Scroll to Top